7 листопада на сесію Київради “свободівці” прийшли у супроводі представників “Нацкорпусу”, “Сокола” та кремезних молодиків. Депутат Київради від “Свободи” Володимир Назаренко провів їх (перевіряючи по списку) до сесійної зали. Про це повідомляє “Чесно”.

КМДА, з свого боку, запросило поліцію, що цілком зрозуміло.

“Свободівці” пояснили, що вимагають від колишніх однопартійців скласти мандати. Проте ні Прохора Антоненка, ні Станіслава Кутняка в сесійній залі не було.

Нагадаємо, що 5 листопада нардеп Юрій Левченко так два його помічники Прохор Антоненко та Станіслав Кутняк оголосили про вихід із партіі “Свобода”. Левченко записав відеозвернення і опублікував його на своїй сторінці у Фейсбук . Його підтримали колишні однодумці – Антоненко і Кутняк.

Що відомо про депутатів з “групи Левченка”:

Прохор Антоненко – очільник Святошинської районної організації ВО “Свобода”. Від 2014-го – головний спеціаліст із роботи з депутатськими фракціями від ВО “Свобода” в Київраді. Перший заступник голови постійної депутатської комісії з питань транспорту, зв’язку та реклами. Уповноважений “свободівської” фракції у Святошинському районі.

Святослав Кутняк опікувався молодіжною політикою в Київській міській організації ВО “Свобода”. Від січня 2013 року – голова Шевченківської районної організації ВО “Свобода”. Під час виборів до Верховної Ради восени 2014 року очолював виборчий штаб народного депутата Юрія Левченка. Заступник голови постійної комісії Київської міської ради з питань житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу.

Читайте також:

Слідом з Кличком про розпуск Київради заговорила”Слуга народу”

Київрада просить залишити Кличка головою КМДА

Голова комісії Київради помітно змінила свою позицію щодо створення Музею на Подолі