Ірина Верещук знімає передвиборчий ролик в образі Мері Поппінс. Про це повідомляє сайт “Хрещатик.news” з посиланням на телеграм канал Perepichka News.

На відео видно, як кандидатка в мери “літає” над столицею в образі Мері Поппінс, з парасолькою. Відомо, що у ролику будуть достатньо складні сцени польоту, тому зніматися буде як сама Ірина, так і дублер. Очевидно, що ролик натякає на те, що з Іриною Верещук до столиці прийде “вітер змін”.

 

Пізніше, Ірина Верещук заявила, що вона дуже боїться висоти, але заради емоцій виборців готова долати свої страхи, повідомляє сайт “Страна.UA”,

“Зізнаюся, що я боюся висоти. І я заради цього, заради ролика, заради того, щоб дійти короткою стежкою до емоцій наших виборців, піднялася над Києвом на чотири метри! І обіцяю киянам, що буду це робити і далі, тому що вважаю, що ми повинні мати бачення, повинні … бачити Київ зверху, бачити проблеми, розуміти, а потім спуститися і вирішити їх. Тому що сьогодні міська влада не бачить проблем Києва – ні зверху, ні знизу, ні під землею. Чи не бачить каналізації, неякісної води, не бачить пробок “, – пояснила Ірина Верещук.

Нагадаємо, Ірина Верещук: що відомо про претендентку на крісло мера від Слуг народу

Читайте також:

У Варшаві Кличко був би мером максимум рік – Верещук

“Слуга народу” Верещук виправдовується за скандальну заяву про НАТО

Кандидатка в мери Ірина Верещук викликала Кличка на дебати