Народний депутат від партії “Слуга народу”, представник уряду у Верховній Раді Ірина Верещук заявляє, що підтримує всі кроки, які наближують Україну до НАТО.

“Нас поки що не чекають там, і я волію бути чесною із суспільством. Але я дивуюся, що на п’ятому році війни ми можемо так легко повестися на російські фейки. Мої слова висмикнули з розмови, перекрутили та поставили в заголовки неіснуюче, що “Україні не потрібне НАТО”. І нікому з тих хейтерів не спало на думку подивитися повну версію інтерв’ю і самому зробити висновки”, – заявила вона “Укрінформу”

Верещук сказала, що “вона не те, що не “проти”, а всіма можливостями засобами та силами “за” кроки, які наближають Україну до Північноатлантичного альянсу, за те, щоб стукати в ці двері, за всі програми співробітництва, за впровадження стандартів, а в тому самому інтерв’ю говорила, що проведення Асамблеї НАТО в Україні буде прекрасною для нас можливістю для продовження зміцнення наших відносин”.

В інтерв’ю телеканалу “112 Україна”, який пов’язують з кумом президента РФ Віктором Медведчуком Ірина Верещук заявляла:

“Ми хочемо, але нас не беруть. І ми стукаємо в закриті двері і втрачаємо репутаційно. Нам не можна йти туди, де нас не чекають. Нам треба рухатися, ставати міцнішими, більш злагоджено. У нас є програми співпраці, все. Але чомусь в Грузії це одна частина роботи, а у нас – інша. І навіть про політичну частини йдеться”.