На столичній Оболоні правоохоронці спільно зі службою у справах дітей та сім’ї вилучили з родини трьох дітей. Діти мешкали у жахливих умовах, які загрожують життю і здоров’ю. Їх доставили на медогляд до лікарні.

Про це пише “Великий Київ”.

Як розповіли у поліції, їм зателефонував чоловік та повідомив, що у квартирі на вулиці Тимошенко стався конфлікт та бійка між родичами. На вказану адресу виїхали патрульні та медики.

На місці вони побачили трьох малолітніх дітей, які перебували у жахливих умовах. Трикімнатне помешкання майже до стелі захаращене сміттям та мотлохом, а малеча лежала на ліжку. Батьків у квартирі не було, проте там перебував чоловік з ознаками алкогольного сп’яніння, котрий назвався їх родичем.

За вказаною адресою негайно прибули співробітники ювенальної превенції, які прийняли рішення про вилучення дітей, 2018, 2019 та 2020 років народження, та відвезли їх до лікарні.

На матір правоохоронці склали адмінпротокол. Найближчим часом працівники соціальної служби вирішать питання щодо подальшого перебування дітей.