У лісах біля столиці мешкають багато диких тварин – диких кіз, оленів, кабанів, лосів та ін. ссавців. Для того, щоб мешканцям лісу було легше пережити зимовий період, коли їжу дістати нелегко, лісівники столиці дбають про їхнє існування.

Працівники КП «Дарницьке лісопаркове господарство» ще з осені встановлюють спеціальні годівниці для звірів, наповнюють їх травами та кам’яною сіллю, яка теж потрібна тваринам. Про це повідомляє КП «Дарницьке лісопаркове господарство».

«З настанням холодної та сніжної пори суттєво ускладнюється виживання диких тварин у природному середовищі. Важливою умовою їх збереження є підгодівля у зимовий період. У зв’язку з цим КП «Дарницьке лісопаркове господарство» щорічно проводить заходи щодо збереження та відтворення фауни в зимовий період. Підгодівля тваринного світу починається ще з осені, з настанням холодів. Щоб, залишившись без їжі, впроголодь звірина не мігрувала з лісу в пошуках корму, працівники підприємства допомагають тваринам пережити тяжкий зимовий період», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, Не лякайте сохатого: по Києву прогулюється величезний лось

Читайте також:

Рятувальники визволили лебедів з крижаної пастки

120 кажанів влаштувались на зимівлю на балконі киянина