Про те, що біля проспекту Науки прогулюється величезний лось повідомила Ольга Мартинова в групі «Сусіди. Голосіїв» у Фейсбуці.

«Сьогодні вранці на спуску з проспекту Науки бачила здоровенного живого лося !!! Спочатку думала, хто так рано в такому місці коня вигулює, а коли придивилася, була просто в шоці. Стояв біля дорожнього знаку біля приватного сектора по ліву сторону, якщо їхати вниз. Як він туди потрапив?», – написала Ольга.

В «Команді порятунку тварин» у Фейсбуці підтверджують інформацію, що у столиці проживає сохатий, який потрапив в місто ще лосеням. Тварину час від часу бачать люди у різних місцях Києва. Рятувальники, співробітники київського зоопарку і добровольці вже неодноразово намагалися спіймати лося, щоб відвезти його в ліс, але марно.

Зазначається, що лось знаходиться на території приватних секторів і невеликих ділянок лісу і пагорбів. Люди часто бачать, як сохатий виходить на дорогу.

«Але слід зауважити, що лось знаходиться на території приватних секторів і невеликих ділянок лісу і пагорбів, а збори людей для його вилову тривають мінімум 2 години. При першому виїзді його навіть не помітили, а при другому-він промайнув в кущах на величезній відстані.

При цьому свідки часто бачать, як він виходить на дорогу і спокійно стоїть там, але втрачають час і дзвонять в поліцію, ДСНС, або телефонують нам з інформацією, що годину тому лось стояв на дорозі», – розповідають в «Команді порятунку тварин» та додають – побачивши лося, не лякати тварину, а зателефонувати за номерами телефонів 093-986-22-62 або 098-844-79-37.

Нагадаємо, 120 кажанів влаштувались на зимівлю на балконі киянина

Читайте також:

Рятувальники визволили лебедів з крижаної пастки

За знущання над тваринами тепер каратимуть жорсткіше