Колектив Криворізького державного університету економіки та технологій написав лист, висловивши невдоволення тим, що Уряд не розглянув питання про призначення державної стипендії Олександру Зеленському. Про це повідомляє сайт “Хрещатик.news” з посиланням на прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля.

“Через неочікуваний медійний резонанс хочу прояснити позицію Уряду для уникнення спекуляцій: у середу, 2 вересня, проєкт про призначення довічних стипендій освітянам був відкликаний для доповнення списків претендентів. Закликаємо трудові колективи вищих навчальних закладів протягом двох наступних тижнів подати списки кандидатів на державні стипендії, аби Уряд ухвалив рішення до 1 жовтня — дня працівника освіти. Уряд прагне, щоб усі визначні діячі освіти отримали відповідну відзнаку від держави” – написав голова Кабміну на своїй сторінці у Facebook.

У листі-зверненні йдеться про те, що колектив університету неодноразово висував Олександра Зеленського на відзначення, ще задовго до того, як Володимир Зеленський став Президентом. Адміністрація університету просить забезпечити об’єктивну оцінку заслуг Зеленського, виходячи з його особистих досягнень.

Нагадаємо, батько Президента прокоментував скандал з призначенням стипендії А чому я маю відмовлятись? Батько Зеленського відреагував на отримання довічної стипендії

Читайте також: