Поліція Талалаївського району Чернігівської області притягнула до відповідальності школярок та їхніх батьків за хуліганські дії біля меморіалу загиблим в АТО. Про це повідомила пресслужба поліції Чернігівської області на своїй сторінці у Facebook, передає сайт Хрещатик.News.

Дівчата станцювали тверк – танець, в рухах якого активно використовується робота сідниць і стегон – прямо біля стели загиблим воїнам та виклали відео у соцмережі. Відео виявили правоохоронці та притягнули дівчат та їхніх батьків до відповідальності.

«Поліція Талалаївського району притягнула до відповідальності школярок та їх батьків за хуліганські дії біля меморіалу загиблим воїнам АТО.

Поліцейські склали адміністративні матеріали на двох 16-річних школярок та на батьків двох 13-річних дівчат, що вчиняли хуліганство.

29 вересня в ході моніторингу соціальних мереж поліцейські Талалаївського відділення поліції виявили хуліганські дії чотирьох школярок біля меморіалу загиблим воїнам АТО. Він знаходиться на вулиці Центральній в райцентрі.

Поліція оперативно відреагувала на побачене та встановила особи причетних до хуліганства. Щодо двох 16-річних учениць місцевої школи інспектор ювенальної превенції склав адміністративні протоколи за статтею 173 Кодексу України про адміністративні правопорушення (дрібне хуліганство).

Ще двом дівчатам виповнилося по 13 років, тому за їхні дії відповідатимуть батьки. На них складено адміністративні протоколи за статтею 184 КУпАП (невиконання батьками, або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей)», – йдеться в повідомленні.

https://www.facebook.com/100045415508532/videos/197094375147745/

Дівчата вже записали відеозвернення, в якому попросили вибачення за те, що вчинили.

Нагадаємо, в Києві підлітки влаштували смертельний атракціон на даху ресторану (відео)

Читайте також:

Свято 30 вересня: що обов`язково треба зробити у бабські іменини

Популярні новини зараз

Неймовірну Великодню інсталяцію з квітів відкрили у Софії Київській

У столиці серйозний скандал через побиття хлопця у школі — дитині довелось робити операцію

На Київщині визначили найбільш постраждалу громаду внаслідок окупації та вторгнення росіян

Став відомий рейтинг найсильніших та найслабших шкіл Києва за результатами НМТ 2023

Показати ще

30 вересня – Віри, Надії, Любові та Софії: красиві привітання з Днем Ангела

Жовтень розпочнеться значним похолоданням та дощами