Чоловіка затримали столичні поліцейські спільно з представниками пенітенціарної служби. Про це повідомляє сайт Хрещатик.News з посиланням на пресслужбу поліції Києва.

«Вчора близько 15-ї під час патрулювання території поблизу слідчого ізолятора на вулиці Дегтярівській правоохоронці помітили підозрілого чоловіка. Під час перевірки у нього виявили квадрокоптер та речовини, схожі на наркотичні. 32- річного уродженця Київської області затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України», – йдеться в повідомленні.

Правоохоронці вилучили у зловмисника дрон, мобільний телефон, більше 40 пакетів з ймовірно наркотичною речовиною та кілька пластинок з таблетками.

Як з’ясували правоохоронці, чоловік раніше неодноразово судимий за скоєння злочинів: крадіжки, шахрайства, незаконне заволодіння автотранспортом та наркозлочини.

В поліції розповіли, що чоловік перебував у розшуку поліцією Київської області за вчинення злочину, пов`язаного з незаконним обігом наркотиків.

«За даним фактом слідчим відділом Шевченківського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Вилучені речові докази направили на проведення відповідних експертиз», – йдеться в повідомленні.

В поліції зазначили, що наразі затриманому готують повідомлення про підозру. За скоєний злочин чоловіку загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нагадаємо, в порту  Южний замість бананів знайшли рекордну партію наркотиків (відео)

Читайте також:

5 справ, які обов`язково треба зробити в магічний день осіннього рівнодення

Осінь взяла паузу: в Україні увесь тиждень буде тепло та сонячно

Цього року замість головної новорічної ялинки в Києві встановлять казковий пень (фото)

Популярні новини зараз

Автобус впав у прірву на Київщині – є загиблі, на місці ДТП працює поліція

Паркова памʼятка "Межигір’я" розпочинає свою роботу в травні у новому форматі

Став відомий рейтинг найсильніших та найслабших шкіл Києва за результатами НМТ 2023

“Пробіг під каштанами” у Києві: бігли і немовлята, і старенькі

Показати ще