День осіннього рівнодення – період в природі, коли Сонце стоїть над екватором, а день дорівнює ночі. Про це повідомляє сайт Хрещатик.News.

Сонце в цей день переходить з північної півкулі в південну. Цей перехід відбувається кожного року з 20 по 23 вересня.

Саме з цього дня в природі починається справжня осінь.

Природа в цей день посилає нам потужний енергетичний потік, який дуже важливо використати та змінити своє життя на краще.

Природа в день осіннього рівнодення знаходиться у рівновазі, з точки зору астрології, енергія Землі переходить у стихію повітря, входить у знак Зодіаку Терези. А Терези – це гармонія, вміння цінувати красу, творчість, врівноваження.

Тому день осіннього рівнодення – чудова пора для знаходження гармонії, перш за все із самім собою, а для цього треба збалансувати енергетичні потоки.

День осіннього рівнодення – період підведення підсумків, подяки за усе, що сталось гарного у житті та час планування майбутнього.

Проведіть цей день на позитивних емоціях – позитивна енергетика відобразиться на ваших наступних трьох місяцях життя.

Дуже гарно, якщо у цей день у вас буде змога побути на природі, відчути осіннє повітря на смак, помилуватись різнобарвним листям, підставити обличчя теплим променям сонця. Просто зупиниться на мить, простягніть руки до сонця, загадайте бажання від чистого серця та відчуйте, як воно відлітає з ваших долонь прямо до сонця. У цю мить відчуйте радість, світло, легкість, тепло. Відчуйте радість від того, що ваше бажання здійснилось.

Що треба зробити в день осіннього рівнодення:

  1. Підведіть підсумки того, що ви зробили за останні три місяці – що вдалось зробити, а що – ні. Подумки щиро подякуйте за все, що здійснилось. Усе, що не вдалось зробити відпустіть та поміркуйте, що вам завадило досягнути цілей та чому саме плани не здійснились.
  2. Похваліть себе за те, що вдалось зробити – таким чином ви примножите енергію достатку, успіху та багатства.
  3. Приберіться в кімнаті, в шафі – очистіть простір від усього зайвого для того, щоб у ваше життя прийшло нове, саме те, на що ви очікуєте.
  4. Зробіть добру справу, благодійний вчинок, поділіться чимось із тими, хто вас оточує, або потребує допомоги. День осіннього рівнодення – це також і свято врожаю, коли природа ділиться з нами своїми дарами-плодами. Тому й ми повинні бути в цей день щедрими на подарунки та щирими. Для цього не треба витрачати купу грошей. Можна просто спекти смачний пиріг та пригостити ним сусідів, або відвезти колегам по роботі виноград\яблука\сливи, які вродили на на дачі…
  5. Побудуйте плани на майбутні три місяці – зафіксуйте свої думки на папері. Поміркуйте, чого ви очікуєте від долі в найближчий період.

Гарного вам дня та здійснення бажань!

Нагадаємо прикмети за заборони на Різдво Пресвятої Богородиці

Читайте також:

Популярні новини зараз

На війні загинув пілот Мі-8, Віталій Пляка, що прорвався в оточений Маріуполь та зміг повернутись

Вбитий у київському фунікулері хлопець був учнем 10-го класу та займався футболом

Став відомий рейтинг найсильніших та найслабших шкіл Києва за результатами НМТ 2023

Замість бюста Пушкіну на Печерську біля НТУ встановили пам’ятник Тарасу Шевченку

Показати ще

Осінь взяла паузу: в Україні увесь тиждень буде тепло та сонячно

Чого не зробиш заради агітації: Слуги наліпили на ікону Богородиці символіку партії (фото)

До 10 років з конфіскацією: посадовця МОН судитимуть за 300 тис грн хабаря