За словами гендиректора КК «Київавтодор» Олександра Густелєва, навесні 2020 року розпочнеться реконструкція Пейзажної алеї. Тут планують замінити асфальтне покриття, відремонтувати доріжки, облаштувати нові оглядові майданчики, замінити освітлення.

Як інформує сайт «Сьогодні», «Київавтодор» оголосив тендер на реконструкцію Пейзажній алеї, роботи обійдуться у більш ніж 123 мільйони гривень.

Зазначається, що проєкт реконструкції Пейзажної алеї вже пройшов експертизу і роботи тут планують розпочати ранньою весною, щоб більшу їх частину закінчити до Дня Києва, який відзначається в останню неділю травня.

«Роботи плануємо розпочати відразу після того, як закінчиться зима. На алеї плануємо замінити асфальтне покриття, відремонтувати доріжки, облаштувати нові оглядові майданчики, замінити освітлення, встановити лавочки. За проєктом, на всіх підступах до Пейзажної алеї з’являться болларди – висувні стовпчики, які унеможливлять заїзд автотранспорту на алею. Зазначу, що ми не плануємо демонтувати жоден з об’єктів, які там розташовані. Ремонтні роботи проводитимуться поетапно, адже ми розуміємо, що саме навесні туди на прогулянки вирушить багато киян і гостей міста. Намагатимемося усі роботи проводити максимально оперативно і якісно, щоб не заважати відпочивальникам”, – розповів сайту “Сьогодні” Олександр Густєлєв, гендиректор КК «Київавтодор».

Нагадаємо, Триває ремонт станцій швидкісного трамваю: Кличко показав, як оновили Гната Юри (відео)

Читайте також:

На Хрещатику розпочнуть капітальний ремонт: що зміниться на головній вулиці столиці

У 2020 році оновлять Пейзажну алею, побудують нові дороги та відремонтують шляхопроводи