Порошенко зробив неможливу річ: утримав країну, коли вона була на грані розпаду. Зроби ще одну неможливу річ: заткни ж нарешті цей фонтан лайна, який на тебе ллють. Пропагандистський напрямок він дійсно провалив, – переконана поетеса Євгенія Чуприна.

– Виборча кампанія Порошенка виглядала дуже консервативно і некреативно. А насправді ж його підтримує дуже креативний клас людей митці, художники. У Майдана є своя естетика. Мені здається, якби він застосовував майданівську естетику, якби він долучив до створення свого іміджу тих митців, які його підтримують, – Андрія Єрмоленка, Юрія Журавля це б значно додало йому електорату. На цьому треба будувати кампанію.

Дійсно, Порошенка багато хто ненавидить. Але треба спиратися на тих людей, які тебе люблять, і щоби це їхня справа теж була. А він тримається дуже інтровертно й на відстані. Йому би варто найняти одну людину, яка вміє підбирати кадри, і ця людина йому б зібрала хорошу піар-команду.

У Порошенка є одна серйозна вада він не міг протистояти російській пропаганді. Через це Україна переживе не найкращі часи

Якщо проти нього обробляють людей телебаченням, він мав би теж щось робити у відповідь.

Порошенко зробив неможливу річ: утримав країну, коли вона була на грані розпаду. Зроби ще одну неможливу річ: заткни ж нарешті цей фонтан лайна, який на тебе ллють. Пропагандистський напрямок він дійсно провалив, на жаль.

Ми не зробили нічого , щоб припинити російську пропаганду. Маєш телеканал. Так треба було розвивати той телеканал. Порошенко міг би скуповувати інші телеканали, як це робить зараз Медведчук. Він міг би подати в суд на ті телеканали, які поливають його брудом. Він не подавав. Ця поведінка досить дивна. Якби все це прокачати, Порошенко набрав би серйозних бонусів.

У Порошенка є одна серйозна вада він не може протистояти російській пропаганді. Не захотів цього робити, очевидно. Через це Україна переживе не найкращі часи, – зазначила Євгенія Чуприна.

На початку травня Президента України Петра Порошенка допитали у Генеральній прокуратурі.

Свідчення надавав у справі щодо злочинів проти учасників Революції Гідності на Майдані 2014 року, повідомив на офіційній сторінці у соцмережі Глава держави.

Порошенко також висловив сподівання, що повторні покази допоможуть завершити слідство.

“Сподіваюсь, мої відповіді на додаткові запитання допоможуть у завершенні слідства. Ця справа надзвичайно важлива для українського суспільства. Переконаний, всі винні мають бути обов`язково покарані”, – написав президент.