У Києві в Деснянському районі поліція викрила чоловіка, який готував понад 100 згортків з наркотиками до збуту.

Про це повідомляє Depo.Київ з посиланням на допис пресслужби Київської міської прокуратури в Facebook.

Відомо,  наркодилера виявила Деснянська окружна прокуратура спільно із слідчими СВ Деснянського УП ГУ НП у місті Києві.

За словами слідчих, 47-річний чоловік, який зберігав наркотитики, раніше мав судимість. Цього разу його притягнуть до відповідальності за понад 100 пакунків з наркотиками.

У помешканні затриманого чоловіка вилучили знайшли пакети для розфасування психотропних речовин.

“Під час затримання правоохоронці вилучили у чоловіка 32 зіп-пакета з речовиною, схожою на канабіс, 26-зіп пакетів з речовиною, схожою на амфетамін та 6 зіп-пакетів з речовиною, схожою на кокаїн. У подальшому під час проведення обшуку автомобіля, на якому пересувався чоловік, виявлено та вилучено ще 40 зіп-пакетів з речовиною білого кольорову, схожою на амфетамін, а в його помешканні 11 зіп-пакетів з речовиною, схожою на канабіс” – йдеться у повідомленні.

Також поліцейські помітили ваги для їх зважування наркотиків із залишками на них нашарування речовин білого кольору.

Наразі чоловіку повідомлено про підозру у незаконному придбанні та зберіганні особливо небезпечних наркотичних засобів та особливо небезпечних психотропних речовин, з метою збуту, вчиненого повторно (ч. 2 ст. 307 КК України) та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів з заставою у розмірі 500 тис. гривень. ​

Повідомляється, що поліція провеодить слідчі дії, спрямовані на дослідження всіх обставин вчинення злочинів.

У пресслужбі Київської міської прокуратури нагадали, що відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.