Минулими вихідними патрульний Андрій Грицюк врятував 4-річного хлопчика від падіння з балкону 3-го поверху. Про це повідомляє Поліція Києва.

Зазначається, що на парапеті балкону 3-го поверху помітили маленького напівроздягненого хлопчика, який голосно плакав. На місто події прибули поліцейські столиці, але двері квартири були зачинені, а спроби достукатись до хазяїв – марними.

Не гаючи часу, патрульний Андрій Грицюк, піднявся по стіні будинку на третій поверх до переляканої дитини, та разом із хлопчиком спустився донизу, врятував малюка від падіння.

Як з`ясувалось, матір малюка міцно спала і не чула, яке лихо відбувається з її сином.

«На парапеті відчиненого балкона стоїть маленька дитина та плаче — саме таке повідомлення надійшло на службу 102 сьогодні, близько 11-ї години ранку.

За кілька хвилин патрульні вже були на місці події. На парапеті балкону 3 поверху стояв напівроздягнений хлопчик, який голосно плакав. Поліцейські миттєво піднялися до квартири, одночасно викликаючи рятувальників. Але, на жаль, двері були зачиненими, а всі спроби достукатися — марними.

Кожної миті могло статися непоправне. І патрульний, Андрій Грицюк, не вагаючись, прийняв рішення піднятися до дитини власними силами. Поліцейський по стіні піднявся на другий поверх, де його вже чекав сусід. А потім почав крок за кроком наближатися до малого. Малюк був сильно наляканий і весь час плакав. На щастя, поліцейському вдалося умовити малого обійняти його за шию та таким чином спуститися разом донизу, де на них вже чатували медики.

Матір 4-річного хлопчика пояснила, що міцно спала та не чула ані криків дитини, ані стукіту дверей.

На місце події патрульні викликали поліцейських відділу ювенальної превенції, які надалі будуть встановлювати всі обставин цієї події», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 15 екіпажів поліції ганялися за 18-річним гонщиком на батьківському Мерседесі (відео)

Читайте також:

Затримали чернівчанина, якій вчора «замінував» метро Нивки

Через пожежу у житловому будинку на Позняках вночі рятували людей

Популярні новини зараз

Поліція, прокуратура, омбудсмен та в.о. директора відреагували на історію з побиттям 13-річного підлітка у школі Києва

У столиці п’яний водій вантажівки протаранив АЗС

У столиці няня-пенсіонерка штовхала та била дівчинку по обличчю, через те, що вона засинала в автобусі

Американський благодійник викупив ЖК у Софіївській Борщагівці та вже надав квартири для переселенців

Показати ще