За процесуального керівництва Київської місцевої прокуратури № 3 Деснянським УП ГУНП у м. Києві та ГУ ДФС у м. Києві завершено досудове розслідування за підозрою керівника підрядної організації у привласненні державних коштів, виділених на ремонт дитячих садків. Про це повідомляє пресслужба прокуратури міста Києва.

«Між Управлінням освіти Деснянської РДА та товариством було укладено договір щодо проведення ремонтних робіт у дошкільних навчальних закладах Деснянського району.

Однак, не виконавши роботи у повному обсязі, директор товариства вніс неправдиві відомості до офіційних документів, на підставі яких у подальшому безпідставно отримав на рахунки понад 330 тис. гривень», – йдеться в повідомленні.

До Деснянського районного суду міста Києва скеровано обвинувальний акт відносно підрядника за обвинуваченням у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 191 (привласнення майна шляхом зловживання службовим становищем) та ч. 2 ст. 366 (службове підроблення) КК України.

Якщо буде доведено злочин підрядника, згідно санкції статей, йому загрожує до 8 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю.

Нагадаємо, Затримали зловмисників, які ошукали сотні людей на афері з працевлаштуванням в Європі

Читайте також:

Вкрали 14 млн замість реконструкції парку Партизанської слави: зловмисників затримано

Керівницю Київського молодіжного центру затримали на розкраданні бюджетних коштів