До поліції Київщини надійшла інформація від місцевих мешканців про те, що в Сквирському районі, поблизу с. Великі Єрчики, на території сміттєзвалища перебувають 3 вантажівки зі сміттям. Про це повідомляє сайт Хрещатик.news з посиланням на пресслужбу поліції Київської області.

“На місце події одразу прибула група реагування патрульної поліції, яка зафіксувала факт перебування вантажівок на полігоні твердих побутових відходів без відповідних документів та дозволів.

За даним фактом поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 1 ст. 356 (Самоуправство) Кримінального Кодексу України. Триває досудове розслідування”, – йдеться в повідомленні.

Вантажівкі зі львівським сміттям та бульдозер, які були затримані на Сквирському полігоні твердих побутових відходів, наразі поміщені на майданчик тимчасового тримання. Поліція скерувала до суду клопотання щодо арешту цих транспортних засобів.

Зазначається, що наразі місцеві мешканці, активісти, керівництво Сквирської поліції спільно з місцевої владою, цілодобово охороняють полігон  твердих побутових відходів. щоби не допустити звалення сміття.


Нагадаємо, на сміттєзвалищі під Києвом по птахам стріляють з гармати (відео)

Бажаєте дізнаватися новини столиці першими? Підписуйтесь на наш телеграм-канал  – тільки актуальні новини Києва!

Читайте також:

Купи сміття на зупинках столиці: комунальники звинувачують власників МАФів

На смітник під Києвом фермер викинув тони непроданої моркви (відео)