Рятувальники загасили пожежу в автівці Suzuki Vitara, яка належить 50-річному чоловіку. Про це повідомляє сайт Хрещатик.News з посиланням на Відділ комунікації поліції Харківської області.

В поліції розповіли, що останнім часом автомобілем користувався 41-річний брат власника, який є кандидатом в депутати Лозівської міської ради.

Правоохоронці встановлюється причина займання транспортного засобу.

«Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від 3 до 10 років позбавлення волі», – йдеться в повідомленні.
На даний час триває слідство. З’ясовуються всі обставини події та причетні до неї особи.

Столичний комунальний притулок для тварин спільно з відомими киянами розпочав проєкт «Стань моєю родиною»

Київський комунальний притулок для тварин спільно з відомими людьми розпочав проєкт «Стань моєю родиною». Його мета – збільшити кількість прилаштованих тварин і тварин, яких взяли під опіку. Зокрема, завдяки активному інформуванню в соціальних мережах. Це спільна ініціатива працівників притулку та київських лідерів думок – популярних і відомих людей. Про це повідомила в.о. директора КП «Київська міська лікарня ветеринарної медицини» Наталя Мазур.

Першими зірковими гостями притулку стали учасники ТІК-ТОК хаусу (об’єднання блогерів-тік-токерів) «TOP TEAM HOUSE»: Єгор Малібаш, Євген Мухін, Анна Трінчер, Іра Кудашова, Олексій Чорний, Владислав Рудницький та Олександра Кузьменко.

«Блогери – це зірки нашого часу. Вони мають колосальний вплив на формування цінностей у молоді, вони надихають інших і на них рівняються. Об’єднавши спільні зусилля, ми формуємо майбутнє – гуманне і добре поводження з тваринами у молодих людей, які надихнуться прикладом і візьмуть додому безпритульну тварину. Крім того, сам візит молодих людей до нашого притулку, їхній діалог із тваринами – це радість для наших чотириногих, які так потребують ласки й спілкування. Як керівник цього напрямку, я продовжуватиму цю ініціативу і закликаю всіх небайдужих людей: долучайтесь, популяризуйте тему адопції й прилаштування», – сказала Наталя Мазур.

Вона також висловила сподівання, що інформація в соціальних мережах відомих людей стане поштовхом для інших долучитись до команди волонтерів, дізнатися більше про життя безпритульних тварин, допомогти їм.

Із тваринами, що шукають домівку, можна познайомитися за посиланням.

Нагадаємо,  на кандидата в депутати Одеської облради здійснили замах (відео)

Читайте також:

Українська вакцина від COVID-19 може з`явитись через рік

Популярні новини зараз

СБУ затримала агентурну групу фсб, яка готувала ракетні удари по Київській телевежі та ТЕЦ

Рятувальники використали безпілотну техніку з тепловізорами, аби перевірити київські ліси на наявність пожеж

Внаслідок обстрілу Академії імені Бойчука було знищено мистецькі роботи за 80 років

Колектив Київського пологового будинку №2 виступив на підтримку звільненого директора Сальнікова

Показати ще

Повторення локдауну не допустим: Шкарлет заявив, що учні 1-4 класів повернуться до школи після осінніх канікул