До 24 серпня Classic Picnic готує надзвичайний концерт класичної музики, що відбудеться у парку Шевченка та буде доступний водночас онлайн на YouTube-каналі. Про це повідомляє сайт Хрещатик.news з посиланням на “Відкрита музика міста” у Фейсбуці.

«Руйнівники міфів про класичну музику — наше альтернативне ім’я. Ми готуємо для вас чергову порцію класичної музики, яка торкнеться душі навіть завзятих прихильників інших музичних жанрів. Надамо докази 24 серпня о 19:00 в парку Шевченка, коли зберемося на Classic Picnic та разом відсвяткуємо головне свято країни під чарівні звуки віртуозів, що лунатимуть з великого екрану та онлайн на нашому YouTube-каналі та на світському порталі JetSetter.ua», – йдеться в повідомленні.

Організатори розповіли, що протягом місяця знімали виступи найвидатніших українських колективів по всій країні, які зібрали у святковий концерт «Ода незалежності»,

«Цьогоріч ми адаптувалися до пандемічних реалій та створили гнучкий безпечний формат, що дозволить насолоджуватися класичною музикою оффлайн та онлайн одночасно», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, до Дня Незалежності відновлять проїзд транспорту оновленим Борщагівським шляхопроводом (відео)

Бажаєте дізнаватися новини столиці першими? Підписуйтесь на наш телеграм-канал   – тільки актуальні новини Києва!

Читайте також:

На День Незалежності 2020 в Києві пройде Марш ветеранів АТО

Вечір танго: Національна філармонія України транслює онлайн концерти