Із 19 грудня до 19 січня кияни зможуть взяти участь у квесті «Новорічні пригоди Деснянки» з елементами доповненої реальності.

Про це пише «Вечірній Київ».

Це спільний проєкт команди Деснянського району, екстрим-парк X-park та інноваційної платформи гейміфікації FreeGen Games.

Квест можна пройти самостійно, або зібрати команду. «Новорічні пригоди Деснянки» триватимуть у доповненій реальності та контрольних точках на території Деснянського району.

Після завершення події будуть підбиті підсумки результатів і створено рейтинг. Учасники, що займуть перші десять місць, отримають призи.

До слова, завдяки додатку доповнена реальність перетворить будь-яку квартиру чи двір на яскраве новорічне свято. Популярні новорічні герої та символи, починаючи від традиційної ялинки та Санта Клауса та закінчуючи рухливими героями казок урізноманітнять свята та дадуть яскравих емоцій.

«Особливо це важливо для дитячих будинків, військових в окопах, сімей які не можуть собі дозволити встановити живу ялинку, пенсіонерів та багатьох інших. Віртуальна анімація додасть святкового настрою всім без винятку», — наголошують розробники додатку.