У селі Стрілече Харківського району російські загарбники розстріляли з танка цивільне авто.

У цьому селі медики намагалися здійснити евакуацію пацієнтів психіатричної лікарні. Їм вдалося евакуювати 30 пацієнтів з понад 600, які перебувають у закладі. Проте окупанти вдарили якраз тоді, коли медики намагалися вивезти інших. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у Telegram, пише “Главред”.

“Під час евакуації – росіяни розпочали масований обстріл. За попередніми даними, на жаль, загинули 4 медичних працівників, 2 пацієнтів поранені”, – повідомив Синєгубов.

Він наголосив, що російські окупанти продовжують обстріли Харківської області.

За даними Синєгубова, близько 01:00 ночі 18 вересня окупанти обстріляли територію Чугуївської громади. Після цього там виникла пожежа у нежитловому комплексі споруд. Інформація про те, чи є постраждалі внаслідок цього, уточнюється.

“Упродовж минулої доби ворог масовано обстрілював Харківський, Чугуївський райони, зафіксували обстріли Куп’янського та Ізюмського районів. Зруйновані житлові будинки та господарчі споруди, АЗС, гаражі та виробничі об’єкти. У м. Куп’янськ пошкоджено 5-поверховий житловий будинок”, – повідомив голова ОВА.

Внаслідок обстрілу загарбниками Чугуєва там загинула 11-річна дівчинка.

У Куп’янському районі через обстріли до лікарень потрапили п’ятеро цивільних, у Харківському районі поранення отримали троє людей, серед яких 91-річний чоловік. Ще двоє постраждалих через обстріли в Ізюмському районі, ще один – в Чугуївському.