Мир між Україною та Росією може бути на умовах Києва та збереженні незалежності держави. Є сім’ї, які втратили на війні близьких, такі люди можуть бути не згодні з миром на будь-яких умовах. Але будь-яка війна повинна завершуватися миром. Про це заявив президент Володимир Зеленський.

Про це пише “Главред”.

У інтерв’ю AP він розповів про те, що люди налаштовані на мир і хочуть завершення війни. На умовах Києва та незалежності української держави. Але є сім’ї, які втратили близьких на війні. Вони пережили горе, і можуть бути не згодні з миром на будь-яких умовах.

“Люди приймуть мир у будь-якому випадку, тому що люди хочуть, щоб ця війна завершилася. На наших умовах, умовах незалежності, умовах України. Але тим не менш я впевнений у тому, що є люди, які… кожна сім’я щось втратила… Я не думаю, що їх задовольнить мир на будь-яких умовах, тому що це велика рана”, – сказав Зеленський.

Також він додав, що будь-які військові дії в підсумку повинні завершуватися угодою про мир.

“Але якщо ми говоримо не емоційно, ми повинні розуміти, будь-яка війна повинна завершатися миром або завершиться мільйонами жертв. І все одно навіть там, де мільйони жертв, все приходить до миру”, – підкреслив Володимир Зеленський.