Про це повідомляє Укрінформ.

Під час церемонії відкриття начальник КМВА Сергій Попко відзначив, що новий центр допоможе новим людям знайти свої місце в Збройних силах України.

«Україна має повністю звільнити свою територію від загарбників. Аби сприяти і посилити сили оборони України, ми сьогодні відкриваємо черговий рекрутинговий центр, що допоможе людям, які хочуть знайти своє місце в ЗСУ. Компанія з рекрутингу спрямована на мотивованих людей, які добровільно хочуть вибрати свої частини, які їм більше до душі в питаннях ідеології і концепції. Тому це унікальна можливість отримати досвід, отримати професію, а найголовніше – звільняти нашу землю від рашистських загарбників і наближати мир в Україні», - зазначив Попко.

Заступниця голови КМДА Марина Хонда нагадала, що це вже другий в столиці рекрутинговий центр. Враховуючи гарні показники роботи першого, місцева влада спільно з Міноборони вирішила відкрити аналогічний центр у Дніпровському районі, на лівому березі столиці.

«Чому виникла, власне, ідея відкрити другий (рекрутинговий центр – ред.), бо продемонстровані були дуже непогані результати роботи першого центру: більше ніж 2,5 тисячі консультацій і більше 800 людей вже отримали конкретне направлення, майже 300 очікують направлень», - повідомила Хонда.

Вона додала, що до центрів приходять чоловіки і жінки різних вікових категорій та самостійно обирають місце майбутньої служби.

Своєю чергою представник Міноборони з питань рекрутингу Олексій Бежевець наголосив, що це вже 39-й центр рекрутингу української армії в країні. А другий рекрутинговий центр у столиці відкрили для того, аби громадянам не доводилось тривалий час добиратися з лівого берега на правий.

«Тепер ми маємо і на правому, і на лівому березі (рекрутинговий центр – ред.). Це робиться спеціально для того, щоб людям не добиратися далеко, не витрачати час на дорогу, не їхати годину і більше, тим більше через Дніпро, щоб люди могли в зручному форматі сюди прийти чи зателефонувати», - відзначив Бежевець.

Фото 1 из 8.
Фото 2 из 8.
Фото 3 из 8.
Фото 4 из 8.
Фото 5 из 8.
Фото 6 из 8.
Фото 7 из 8.
Фото 8 из 8.

Він укотре наголосив, що в рекрутингових центрах не вручають повістки, тут не чергують представники ТЦК, і на консультацію можна приходити необмежену кількість разів, аби дізнатись про вакансії в різних частинах та визначитись зі своїм вибором.

Популярні новини зараз

Мітинг на Хрещатику. Кличко спробував заспокоїти ошуканих киян, які перекрили вулицю

У мережі показали, як виглядатимуть нові турецькі автобуси, які закупив Київ та які прибудуть наприкінці 2024-го

У Києві затримали на хабарі проректора НУБІП, який допомогав уникнути мобілізації через аспірантуру

На Одеській трасі під Києвом навесні 2024 планують відкрити новий ТРЦ

Показати ще