Впродовж червня та липня 2024 року для бібліотекарів закладів освіти Деснянського району продовжується напружений період: відбувається доставка КНП «Освітня Агенція міста Києва» підручників до Управління освіти з подальшим розподілом по школах, відповідно до визначених потреб.

Про це повідомляє Департамент освіти і науки Києва.

Зазначається, що школярі безоплатно отримають підручники, видані за кошти державного бюджету для учнів 7-х класів Нової української школи; підручники з української та зарубіжної літератури для учнів 5-х класів, надруковані за кошти Японії. Крім того, очікується отримання підручників для 5-х класів з інформатики та для 6-х класів «Мистецтво», виданих за кошти Євросоюзу.

Фото 1 из 10.
Фото 2 из 10.
Фото 3 из 10.
Фото 4 из 10.
Фото 5 из 10.
Фото 6 из 10.
Фото 7 из 10.
Фото 8 из 10.
Фото 9 из 10.
Фото 10 из 10.

«Забезпечення здобувачів освіти сучасними підручники набуває особливого значення в умовах воєнного стану, коли наші діти навчаються і дистанційно, і в укриттях, — зазначають у Департаменті. — В цей час навчальні книги є не лише носіями інформації, а й допомагають педагогам розвивати зацікавленість учнів до знань, виконують виховну та самоосвітню функції».