Начальник Управління цифровізації та цифрових трансформацій Київської обласної державної адміністрації Герман Ківільов у декларації за 2023 рік не задекларував власного нерухомого чи рухомого майна, як і заробітків чи грошових активів, крім невеликих банківських відсотків. Водночас, він задекларував дев’ять банківських рахунків та чотири кредити на загальну суму понад 1 млн гривень, які продовжує сплачувати. Свою посаду у КОВА Ківільов обіймає з лютого 2024 року.

Про це КиївВлада дізналася із декларації про майно та доходи начальника Управління цифровізації та цифрових трансформацій Германа Ківільова за 2023 рік.

Згідно з документом, Ківільов має арендовану квартиру у Дніпрі на 30 кв.м, більше жодного нерухомого майна не вказав. Як не вказав, чи має у власності рухоме майно.

Не вказав в декларації він і заробітки і грошові активи. Натомість в декларації зазначені банківські відсотки у розмірі 782 гривень. Також він вказав відкритими дев’ять банківських рахунків і низку фінансових зобов’язань. А саме: чотири не закритих кредити на загальну суму понад 1 млн гривень: 836 182 гривень з них сплачено, є зобов’язання виплатити ще понад 163 тис. гривень.

Читайте також: Мер Києва Віталій Кличко задекларував елітні будинки та поділ майна при розлученні