Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Обвинувачуваним загрожує до 12 років в'язниці із конфіскацією майна.

Як розповіли правоохоронці, в березні вони задокументували злочинну діяльність 20-річних співмешканців, які примушували знайому надавати сексуальні послуги.

"Досудовим слідством встановлено, що фігуранти близько двох років тому запросили в гості свою 20-річну знайому з Полтавської області. Коли вона приїхала, відібрали у дівчини документи та із застосуванням фізичного насильства змусили надавати сексуальні послуги за гроші. Для пошуку "клієнтів" фігурантка створювала оголошення в інтернеті, а чоловік винаймав квартири, у яких створювалися місця розпусти, та керував фінансами"

Крім того, спільники вимагали в потерпілої неіснуючий борг, вони забирали у неї всі гроші, систематично принижували, катували та усіляко контролювали її. Під час обшуків за місцем мешкання зловмисників правоохоронці знайшли документи та банківські картки потерпілої.

Крім того, вилучено чорнові записи із номерами клієнтів та "розцінками", ґаджети з листуванням із "клієнтами", гроші у різній валюті та два автомобілі. У ході слідства отримано записи телефонних розмов зловмисників із потерпілою, у яких вони її залякують, принижують та погрожують розправою. Слідство за цим фактом завершено, а обвинувальний акт направлено до суду.