Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Порушнику виписали штрафів на 68 тисяч гривень та передали його слідчім.

"Днями на одному з блокпостів Святошинського району інспектори зупинили автомобіль Subaru. Спілкуючись з водієм, ми виявили в нього явні ознаки сп’яніння. Пройти огляд у встановленому законом порядку чоловік категорично відмовився. Ми з'ясували, що керманич вже притягався до відповідальності за нетверезу їзду протягом року та позбавлений права керування. Окрім того, громадянин мав з собою предмет, схожий на кастет"

На порушника склали адміністративні протоколи за повторне протягом року керування автомобілем у стані сп‘яніння (штраф 34 тисячі гривень) та за повторне керування транспортним засобом особою, яка не має або позбавлена такого права (штраф 34 тисячі гривень). Для подальшого з'ясування усіх обставин події інспектори викликали на місце слідчих.

Читайте також: У Києві судитимуть п’яного скутериста, який допустив рух з пасажиром без захисту та його загибель внаслідок ДТП