Такі офіси є частиною однойменної національної платформи, покликаної допомогти розвитку вітчизняного виробництва та підтримати український бізнес. Про це повідомляє Київська ОВА.

Представники бізнесу зможуть отримати тут необхідні консультації та інформацію щодо можливостей підтримки малого бізнесу від держави.

В офісі надаватимуть практичну допомогу в написанні бізнес-планів, оформленні документів для участі в грантових програмах урядового проєкту «єРобота». Фахівці офісу проконсультують щодо можливостей отримання ваучера на навчання, компенсацій за працевлаштування безробітних, внутрішньо переміщених осіб, учасників бойових дій, за облаштування робочих місць для працівників з інвалідністю тощо.

«Сьогодні є низка програм з підтримки бізнесу, зокрема «Доступні кредити 5-7-9», гранти на переробку з можливістю отримати до 8 мільйонів гривень на розвиток виробництва, мікрогранти «Власна справа» та гранти для ветеранів, ветеранок, їхніх дружин і чоловіків. Відтепер підприємці Київщини зможуть отримати очно консультації щодо умов участі в урядових програмах в рамках політики «Зроблено в Україні»

Фото 1 из 5.
Фото 2 из 5.
Фото 3 из 5.
Фото 4 из 5.
Фото 5 из 5.

Раніше Хрещатик писав: На Київщині виділили понад ₴165 млн на фінансову допомогу захисникам, ветеранам та родинам полеглих Героїв