Багато українців вважає такий контент недоречним і звинувачують мера Києва у тому, що витрачені на нього кошти варто було спрямувати на військо. Відповідними світлинами артистка поділилася на своїй сторінці Instagram.

Артистка вирішила з нагоди Дня Києва, 26 травня, відвідати разом з чоловіком Віталієм Борисюком та улюбленцями новий пішохідний Міст-Хвилю над Дніпром, який з'єднує острів Оболонський з парком "Наталка". Сумська повідомила, що конструкції до нього виготовлялися ще до початку повномасштабного вторгнення на Азовсталі в Маріуполі, однак через війну будівництво було зупинено.

"Завдяки коштам іноземних та вітчизняних меценатів будівництво об’єкту розпочали в 2021-му, призупинили на початку повномасштабної війни та відновили навесні минулого року. І ось нарешті кияни і гості столиці можуть побачити цей просто казковий, нескінченний Оболонський острів, на який можна потрапити через хвилястий красень міст"

Аудиторія зірки не розділила із нею захвату новим місцем для прогулянок киян. Деякі користувачі вважають недоречним викладати такий контент в день, коли рятувальники шукають тіла загиблих у Харкові, а інші впевнені у тому, що кошти від будівництва мосту у такий складний час було б доцільніше спрямувати на потреби військових.

"Харків сумує, а в Києві як завжди все весело…А скільки млн списали собі в кармани?"

"А не міг пан мер попросити меценатів, щоб не міст будували, а перенаправити гроші на дрони?"

"Ось так і живемо. Харків плаче — Київ святкує. Зовсім це все не на часі".

"Харків стирають з лиця землі, а Київ жирує. Про який міст можна говорити? Скоро вся Україна перетвориться на Маріуполь, а вони мости та парки відкривають".

"Пані Ольго, чи Вам за саму себе не соромно, коли пів країни під ракетами, а Ви шануєте пана Кличка за відкриття мосту, який насправді не на часі?!"

"Наче нема вiйни".

Популярні новини зараз

У Києві дезертири допомагали ухилянтам знятись з військового обліку

Стало відомо графік перших осінніх прогулянок Києвом

На Київщині розкрили масштабну схему нелегального виробництва рідин для електронних сигарет

Під час пожежі на Київщині постраждав будинок відомої блогерки та переможниці шоу “Супермама”

Показати ще
Читайте також: У Києві тимчасово закриють прохід на Оболонський острів, де недавно відкрили "міст-хвилю"