Про це йдеться на сайті "Кросфест", інформує Рубрика.

Перший день змагань, 18 травня, розпочався із забігів з собаками, які після тривалої перерви таки повертаються до змагальної програми. Востаннє подібні забіги Run Ukraine організовував ще у 2021 році в рамках 12-го Київського марафону"

Близько 150 учасників зі своїми улюбленцями взяли участь у забігах на 1 та 5 кілометрів, серед яких були й військовослужбовці Збройних сил разом із чотирилапими напарниками.

Фото 1 из 8.
Фото 2 из 8.
Фото 3 из 8.
Фото 4 из 8.
Фото 5 из 8.
Фото 6 из 8.
Фото 7 из 8.
Фото 8 из 8.

Перемогу на дистанції 1 кілометр з собакою святкували Дмитрій Сударєв і хаскі Айс. На дистанції 5 кілометрів найшвидшими стали Спарк і Максим Дмитрук, а у жінок перемогли Марія Світельська та її пес. Усі учасники змагань отримали пам'ятні медалі та подарунки від партнера забігу компанії Brit.

Окрім забігів з собаками також проходили дитячі старти, які були абсолютно безкоштовними. Юні атлети мали змогу спробувати свої сили з бігу на 300, 500 і 1000 метрів та у велосипедних заїздах на 200, 600 і 1200 метрів.

Участь у цих стартах взяли діти віком до 12 років, а наймолодшому учаснику було трохи більше 1 року і він разом з батьками подолав 200 метрів на біговелі. Окрім цього, до забігів також долучилися діти з вадами розумово розвитку.


Популярні новини зараз

На Київщині голові ОТЦК пропонували хабар в $300 — справу особи передали правоохоронцям

Київщину атакували російські дрони, вночі працювала ППО — ОВА повідомили деталі

У Деснянському районі потонув чоловік — ДСНС столиці

Волонтери показали, як себе почуває киця, яку жінка викинула з вікна 4-го поверху на Оболоні

Показати ще