Давоський економічний форум-2023 приніс Києву не лише нові домовленості про інвестиції та співпрацю. На саміті впливових і відомих у всьому світі інвесторів і політиків, мер Києва Віталій Кличко вручив відзнаку Почесного громадянина Києва екс-прем’єру Великої Британії Борису Джонсону.

«Борис неодноразово відвідував українську столицю — і в мирний, і в найдраматичніший час нашої боротьби проти російського агресора. Як прем’єр Великобританії Джонсон робив все можливе для допомоги Україні. І продовжує підтримувати нас та переконувати в необхідній підтримці цивілізований світ»

Фото 1 из 3.
Фото 2 из 3.
Фото 3 из 3.

Міський голова також повідомив, що разом з братом Володимиром мав нагоду й поспілкуватись з відомим захисником та другом України.

«Мав нагоду вручити йому нагороду від української столиці — звання Почесного громадянина міста Києва. Рішення про його присвоєння Київрада схвалила наприкінці листопада минулого року»

Цьогоріч Давоський саміт мав одну з головних тем саме підтримку України. До слова, Всесвітній економічний форум відбувся без росіян. До слова, мер Києва вручив почесну відзнаку столиці Борису Джонсону в Українському домі у Давосі.

Раніше повідомлялось: Київрада сьогодні позбавила звання "Почесний громадянин Києва" радянського генсека Леоніда Брежнєва та інших діячів часів СРСР