Про це повідомляє КМВА.

Черговий ракетний удар по мирних містах України і по Києву зокрема! Черговий доказ для всього цивілізованого світу саме сьогодні, у День памʼяті та примирення - зло не зникло! Фашисти сучасності - рашисти продовжують вбивати мирних людей. Ворог завдав по столиці ракетного удару - застосував крилаті ракети Х-101/Х-555/Х-55 із бортів стратегічних бомбардувальників Ту-95МС. Повітряна тривога в столиці тривала понад три години. Ракети заходили на Київ з різних напрямків.

Силами та засобами протиповітряної оборони всі повітряні цілі в районі столиці були знищені! Дякуємо воїнам ППО за відмінну роботу і збережені життя! (Точну кількість та тип ракет повідомлять у своїх звітах Повітряні Сили.)

Як бачите, ворог нізащо не відмовиться від мети розбомбити Київ. Поки ми його не зупинимо силою! Так як 79-ть років тому зупинили і перемогли нацизм. Тому зараз ми всі маємо бути обʼєднані в одній спільній меті - Перемозі! І кожен з нас щодня, своїми вчинками має наближати мир в Україні після нашої Перемоги!

За попередніми даними, в столиці без постраждалих та руйнувань.