У Києві в п’ятницю, 15 березня, вранці на дорогах столиці утворились численні затори. Проблеми із рухом авто є на правому та лівому берегах міста.

Про це свідчать дані Google Maps. Водіям краще заздалегідь планувати свій час та маршрут.

На суцільний затор перетворилась ділянка від проспекту Романа Шухевича до перетину вулиць Олени Теліги та Ольжича, а також є тягучка на Дорогожичів до Шулявки. Серйозні проблеми для авто спостерігаються на ділянці від проспекту Академіка Глушкова (від в’їзду в місто) і до ВДНГ, а також від парку Максима Рильського і до станції метро "Голосіївська" (на паралельній вулиці – Васильківській – ситуація навіть гірша). Проблеми є на вулиці Петра Радзиня (від озера Нижній Тельбін) і до з’їзду з Дарницького мосту.

Майже без проблем їде транспорт по Великій Окружній дороги, є традиційна тягучка на проспекті Валерія Лобановського (від Совських ставків і до Олександрівської слобідки), тягнеться транспорт на вулиці Вадима Гетьмана (ділянка від станції метро "Шулявська" і до Караваєвих Дач – в обидва боки).

Як завжди, важко рухаються машини на вулиці Набережно-Рибальській (від озера Вербне та до повороту на вулицю Електриків). Затор є на ділянці від проспекту Соборності в бік правого берега столиці (від Соцміста) і до станції метро "Звіринецька" (варто додати, що затор на проспекті можна об’їхати по вулиці Ентузіастів).

Затор є на Берестейському проспекті (від метро "Житомирська" до станції "Берестейська" та на ділянці дороги від Шулявки і до Галицької площі). Є проблеми на проспектах Леся Курбаса (ДТП) і Любомира Гузара (до Індустріального шляхопроводу), а також на вулиці Борщагівській – в бік центру.