Про це повідомив гендиректор компанії Сергій Гришков.

Сервіс виклику авто Uklon більше не працюватиме та не перевозитиме пасажирів. Він розповів, що 7 березня сервіс отримав звернення від Патрульної поліції Києва, яка вимагала припинити надавати послуги з виклику авто під час комендантської години. Після консультацій в Uklon погодились це зробити.

Ми з повагою ставимося до роботи правоохоронної системи України та приймаємо ваш запит. Також ми розраховуємо і на повагу правоохоронних органів до вітчизняного бізнесу

Читайте також: ​Верховна Рада підтримала законопроект про штрафи за порушення комендантської години

Він додав, що компанія ініціювала технічні доробки свого сервісу, які вже завершені. Тож перші обмеження роботи Uklon у комендантську годину почнуть діяти вже у ніч з 14 на 15 березня. Далі їх запровадять по всій Україні відповідно до комендантських годин у кожному з регіонів.

Гришков розповів, що до цього Uklon був єдиним сервісом виклику авто, який надавав ці послуги цілодобово. Основним напрямком поїздок були вокзали та лікарні, також машини викликали у випадку екстрених ситуацій чи трагедій.

Деякі водії-партнери сервісу мають спецперепустки, які дозволяли їм здійснювати перевезення у комендантську годину.

Раніше повідомлялось: Патрульні столиці вночі зупинили водія, який порушив комендантську годину та взагалі їздив зі зброєю