Зокрема у планах реконструкція будівлі “Вишнівського ліцею “ІДЕАЛ”. Очікувана вартість ремонту складає понад 188 млн гривень. Наступний об'єкт, а саме будівлю Вишнівської загальноосвітньої школи I-III ступенів №2, планують відремонтувати за понад 203 млн гривень. Роботи проводитимуться на умовах співфінансування з місцевого бюджету та коштів спеціального фонду державного бюджету, наданих Європейським інвестиційним банком (ЄІБ).

Про це йдеться в оголошеннях у електронній системі публічних закупівель Prozorro.

Згідно з оголошенням, 15 березня планують провести аукціон з пошуку підрядника з реконструкції будівлі Вишнівського ліцею “ІДЕАЛ” за адресою: вул. Машинобудівників 3, у Вишневому (Корегування). Очікувана вартість закупівлі складає 188 млн 499 тис. 318 гривень, роботи мають закінчити до 26 грудня 2024 року. У проєкті договору зазначається, що співфінансування робіт передбачено з місцевого бюджету та коштів спеціального фонду державного бюджету (кошти ЄІБ). Європейському інвестиційному банку (ЄІБ) надано право проводити вибіркові перевірки на різних етапах процесу, визначених договором.

На ще одному аукціоні, запланованому також на 15 березня, визначатимуть виконавця робіт з реконструкції будівлі з добудовою Вишнівської загальноосвітньої школи I-III ступенів №2 за адресою: вул. Остапа Вишні, 2, у Вишневому. Очікувана вартість закупівлі – 203 млн 908 тис.796 гривень. Роботи також проводитимуться на умовах співфінансування з місцевого бюджету та коштів спеціального фонду державного бюджету, наданих Європейським інвестиційним банком. Відповідно ЄІБ надано право проводити вибіркові перевірки на різних етапах робіт, визначених договором.

Раніше повідомлялось: Школу на Крюківщині будують вже 7-й рік — черговий рік почали з угоди на понад ₴174 млн