Про це пише "Поліція Києва".

Двоє чоловіків «спеціалізувалися» на крадіжках з квартир та магазинів. Їх викрили та затримали оперативники управління карного розшуку поліції Києва. Під час затримання один з фігурантів намагався підірвати поліцейських гранатою. Правоохоронці затримали зловмисника та перехопили боєприпас.

Під час реалізації оперативної інформації співробітники карного розшуку столичного главку та Дарницького управління поліції викрили двох місцевих мешканців у вчиненні крадіжки з зоомагазину.

Так, за словами очільника поліції Києва, Дмитра Шумейка, зловмисники відчинили вхідні двері зоомагазину за допомогою лома, пошкодили камери відеоспостереження у приміщенні, і після цього викрали ноутбук, будівельні інструменти, а також товари для тварин.

Після цього злочинці завантажили украдене у транспортний засіб і намагалися втекти, але їх затримали працівники поліції.

36-річного водія вдалося затримати біля машини, тоді як його 37-річний компаньйон почав активно чинити опір та, погрожуючи ножем правоохоронцям, витягнув з кишені бойову гранату й висмикнув кільце. Завдяки спільним та професійним діям оперативників кримінального розшуку боєприпас було вилучено та розряджено, а злочинця затримали.

Під час обшуку в автомобілі підозрюваних поліціянти вилучили украдене майно та інші матеріальні докази.

Раніше повідомлялось: Розбійний напад на обмінник у центрі столиці – поліція затримала рецидивіста

Популярні новини зараз

Суд зняв електронний браслет з підозрюваного у розпалюванні релігійної ворожнечі митрополита УПЦ (МП) Павла

У столиці стався напад на військового ЗСУ

У столиці показали автоматизований магазин без людей

Дворівнева розв’язка на перетині вулиць Богатирська і Полярна — КМВА затвердила реконструкцію вартістю ₴1,98 млрд

Показати ще