Про це передає Укрінформ.

Були виявлені тіла жінок без ознак насильницької смерті. Квартири були зачинені зсередини. Попередньо, жінки померли в різний час: мати померла приблизно два місяці тому, а донька приблизно три тижні тому. Наразі тіла передано на СМЕ, а в результаті судово-медичної експертизи будуть встановлені причини смерті та прийняті подальші процесуальні рішення

Речниця Нацполіції додала, що через те, що немає ознак насильницької смерті, то казати про скоєння злочину наразі зарано. У Нацполіції не уточнили, звідки існує така різниця у часі між смертями жінок.

Хто така Ольга Колінько

Ольга Колінько народилася 11 січня 1952 року в м. Березань Баришівського району Київської області. У 1976 році закінчила юридичний факультет Київського державного університету ім. Т.Г. Шевченка за спеціальністю “правознавство”.

З жовтня по грудень 1969 року працювала секретарем судового засідання народного суду Московського району Києва, з січня по травень 1970 року – секретарем судового засідання народного суду Залізничного району Києва. Із серпня 1970 по червень 1971 року – судовий виконавець народного суду Ленінського району Києва.

За час своєї кар’єри у правоохоронних органах Ольга Колінько двічі обіймала посаду заступника генпрокурора України — з 1993 по 2000 і з 2003 по 2005 роки. У період з 2001 по 2003 рр. Колінько очолювала Комітет з питань боротьби з організованою злочинністю та корупцією.

Як повідомлялось, Колінько була відомою прокуроркою та вела гучні справи, зокрема, проти експрем’єра Павла Лазаренка, ексспікера Олександра Ткаченка, Юхима Звягільського, особистого помічника голови Верховної Ради Олександра Мороза, а також ексгенпрокурора Святослава Піскуна.

Доставини смерті

Повідомляється, що 71-річна жінка багато років тяжко хворіла та не виходила на вулицю. За нею доглядала донька Ярослава. Її знайшли мертвою в сусідній квартирі, що також належала родині.

Укрінформ звернувся до правоохоронних органів для з'ясування інформації.

Читайте також: У Києві знайшли тіло людини під ЖК "Славутич", що загинула внаслідок падіння з будинку