На відео, де чоловік виносить з території будівельного майданчику метал у пакеті, відреагували у столичній поліції та вже шукають зловмисника.

Нагадаємо, у Мережі з’явилося відео, на якому стверджується, що чоловік регулярно приходить на заморожене будівництво метро в бік житлового масиву Виноградар і виносить з території метал у пакеті.

Такий “ритуал” несун, за твердженням свідків, виконував регулярно і абсолютно без перешкод, бо будівництво стратегічного об’єкту ніхто не охороняє.

Дехто з дописувачів припускає, що це може бути хтось з працівників метробуду, який виносить метал в пакеті як неотриману зарплату, бо знає, як на будівництво зайти та, як звідти вийти.

У такий “тихий” спосіб невідомий (якщо він такий один) міг винести забагато усякого цінного залізяччя з будівельного майданчика метро. Відповідно, щоб продовжити будівництво, потрібно буде повернути на місце все викрадене.

Що кажуть у поліції?

У поліції Києва повідомили, що зацікавилися опублікованим у Мережі відео. Поліцейські Подільського району столиці вже ознайомили з кадрами, на які потрапив несун з пакетом.

“Зараз поліцейські працюють по встановленню цієї особи”, – розповіли в поліції Києва.

Там додають, що будуть інформувати про результати проведеної роботи – бо метрополітен дуже важливий для столиці об’єкт.

Що говорять у метрополітені?

У КП “Київський метрополітен” нагадують, що розірвали договір з АТ “Київметробуд”. Саме ця організація мала б організувати охорону об’єкту будівництва.

“Будівельні майданчики закріплені за “Київметробудом”, а також обладнання і майно. Нині вирішується питання їх передачі”, – повідомили у пресслужбі столичної підземки.

Популярні новини зараз

У Києві затримали киянина з кілограмом канабісу - поліція

У Києві повернули громаді зелену зону, яка вартувала понад ₴3,7 млн і готувалась під забудову

Назавжди 30. На фронті загинув військовий із Київщини Іван Будник

У селі під Києвом сталась ДТП за участі вантажівок та легковика — є загиблі

Показати ще

У метрополітені нам не змогли розповісти, скільки ж металу міг винести несун із будівництва метро, лише подякували небайдужим громадянам за пильність.

“Дякуємо за пильність. Просимо, за можливості, при виявленні подібних випадків завчасно інформувати правоохоронні органи”, – зазначили у КП “Київський метрополітен”.

Раніше повідомлялось: Будівництво метро на Виноградар зупинили — у метрополітені повідомили, коли його можуть відновити