Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмиснику загрожує до 12 років позбавлення волі.

За словами правоохоронців, вони викрили чоловіка за підозрою у розповсюдженні дитячої порнографії. Ним виявився місцевий мешканець, 1991 року народження.

"Під час проведення обшуку квартири зловмисника правоохоронці вилучили мобільні телефони та інші речові докази, які підтверджують причетність фігуранта до вчинення злочину. Встановлено, що 32-річний киянин підшукував у соціальній мережі неповнолітніх дівчат та надсилав їм відео порнографічного характеру за участю дітей. Крім того, запрошував неповнолітніх до себе додому та просив надіслати йому оголені фотографії взамін на різні подарунки", – розповіли в пресслужбі.

Читайте також: У Києві чоловік розбещував дітей і продавав порнографію за кордон — потерпілими є більше 200 дівчат

Наразі поліцейські встановлюють, звідки у зловмисника відео, які він розповсюджував, та його причетність до їх створення.

За фактом одержання доступу до дитячої порнографії, її придбання, зберігання, ввезення, перевезення чи інше переміщення, виготовлення, збут і розповсюдження відкрито кримінальне провадження. Чоловіку повідомили про підозру, а суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання пів вартою з правом внесення застави у розмірі 214 тисяч гривень.

Раніше повідомлялось: розбещував, ґвалтував і знімав порно з дітьми знайомої за гроші — судитимуть педофіла з Київської області