Зокрема, на виїзній нараді робочої групи "Прозорість та підзвітність" у Бучанському районі Вишневій міськраді рекомендували відмовитися від реконструкції старого кінотеатру під свій офіс. "Договір підряду за цією закупівлею вже розірвано", – заявив під час брифінгу начальник КОВА Руслан Кравченко.

Також скасували виділення 20 млн грн на придбання комп’ютерного томографа ОФЕKТ для обласного онкодиспансеру вартістю – 44,5 млн грн. За зверненням онкодиспансеру КОВА передбачила 20 млн грн часткового фінансування. Ця процедура спричинила значний резонанс через можливу завищену ціну – організація, проведення тендеру та укладання договору мають ознаки привласнення чи розтрати бюджетних коштів. КОВА також отримала висновок Теруправління БЕБ Київської області, в якому вказується, що організація, проведення тендеру та укладання договору мають ознаки привласнення чи розтрати бюджетних коштів, оскільки обладнання закуплене за завищеною ціною.

Також Руслан Кравченко додав:

Продовжуємо перевіряти якість обʼєктів, що відбудовуємо. Комісія вже перевірила 23 обʼєкти, які відбудовуть коштом Фонду ліквідації наслідків збройної агресії, та 6 обʼєктів – коштом UNITED24.

Раніше повідомлялось, що Кінотеатр у Вишневому перетворять на офіс міськради — Держаудит перевіряє тендер на ₴193 млн.