Програма «U-LEAD з Європою» та благодійний фонд «Сміливі відновлювати» у межах ініціативи «Відбудова місцевих шкіл задля стійкості» відремонтували школу у с. Маковище Київської області, яке постраждало під час російської окупації.

Про це повідомляє U-LEAD у Фейсбуці.

“Понад усе хочемо дати діткам можливість здобувати знання у теплих приміщеннях із гарним освітленням, а свята зустрічати разом у новій актовій залі. Саме тому раді були долучитися разом з “Сміливі відновлювати” та за підтримки Служби зовнішньополітичних інструментів Європейської комісії до відбудови Маковищанської гімназії й нарешті можемо відсвяткувати закінчення роботи”

Зазначається, що російські загарбники не лишили в цьому закладі жодного цілого вікна. Дах школи був зруйнований від обстрілів градами.

За даними U-LEAD, в навчальному закладі відремонтували дах над бібліотекою та актовою залою, здійснили повний ремонт актової зали, кабінету біології, зони відпочинку, а також частковий ремонт вхідного холу. Крім того, у школі замінили проводку та систему освітлення в приміщеннях, а також завезли меблі актової зали та зони відпочинку.

Раніше повідомлялось: 8-річна Людмила написала листа Святому Миколаю — просить подарувати нову школу замість зруйнованої росіянами