Стрічка розповідає про міністра внутрішніх справ Дениса Монастирського, який загинув у січні цього року під час авіатрощі у Броварах.

За основу фільму взяли особистий відеощоденник Дениса Монастирського, який він вів з першого дня війни. Його творцям фільму надала дружина міністра Жанна. Про це повідомив продюсер фільму "Щоденник Монастирського" Акім Галімов.

Ці записи розкривають його не лише як міністра, якому довелося ухвалювати непрості і жорсткі рішення, але й як людину, для якої на першому місці завжди стояло співчуття до інших. Вдячний радниці Дениса Монастирського Лесі Червінській за те, що ініціювала цей проєкт, і його дружині Жанні за силу розповісти цю історію.

Подивитися фільм "Щоденник Монастирського" можуть усі охочі. Його транслюватимуть сьогодні, 17 листопада, на каналі "1+1".

Початок фільму о 21:30.

Читайте також: У Києві показали недоглянуте місце поховання першого президента України Леоніда Кравчука. Поряд із Кравчуком поховані екскерівник МВС Денис Монастирський, його перший заступник Євгеній Єнін та ще три працівники МВС, пам'ятники яким виглядають доглянутими.