Про це йдеться у вироку Броварського міськрайонного суду Київської області.

За даними суду, жінка 2022 року знайшла шестеро дівчат та організувала надання клієнтам секс-послуг у Києві та Київській області. За свою “роботу” вона брала 40-50% від вартості надання “послуг”. Підшукувала клієнтів у месенджері та на одному із сайтів, які спеціалізувались на подібному. Потім дівчата приїжджали до чоловіків.

Клієнт тричі замовляв повій

  • У матеріалах суду вказано, що 25 січня 2023 року до сутенерки зателефонував клієнт, якому та сказала, що дівчина може до нього приїхати і надати секс-послуги. За таксі повинен платити клієнт. На це чоловік погодився, після інтиму він заплатив дівчині 10 тис. грн.
  • 31 січня 2023 року цей же клієнт заявив, що хоче особисто приїхати до квартири, де дівчата надають свої послуги і сутенерка погодилась. Там йому запропонували дві дівчини на вибір. Після того, як він обрав одну з них та отримав інтим, він заплатив 2 тис. грн за годину.
  • 20 лютого 2023 року чоловік знову “замовив” у сутенерки дівчину до готелю та заплатив за її “послуги” 5 тис. грн. Яким чином це вдалось задокументувати слідству, у матеріалах суду не вказано.

На суті сутенерка провину визнала та розкаялась. Вона пояснила, що виховує двох дітей, її чоловік помер, а тому їй потрібні були гроші. Щодо дівчат, то вона заявила, що вони теж були у складному матеріальному становищі і їм потрібне було місце для проживання, яке вона їм гарантувала. Вона просила суворо її не карати.

Читайте також: Киянин організував бордель під виглядом масажного салону

Вирок суду

Під час вироку суд врахував, що жінка ФОП, раніше не судима та є вдовою, яка виховує двох дітей. Також вона добровільно пожертвувала гроші на ЗСУ, сума у матеріалах суду не вказана.

Жінку визнали винною за ч. 1 та ч. 2 ст. 303 КК України. Її засудили до 4 років позбавлення волі, замінивши реальний термін на 1 рік іспитового. Це рішення ще можна оскаржити в апеляційному суді.

Раніше поліція повідомляла про викриття борделю на Бориспільщині.