В Osocor Residence відбувся благодійний вечір Ukrainians for Ukraine, організаторами якого виступили Саргіс Саргсян, Ельвіра Гаврилова та фонд «Батальйон Волонтер».

Захід мав на меті зібрати кошти на потреби Збройних Сил України, зокрема для придбання позашляховиків та пікапів, а також на підтримку дітей-переселенців із Херсона.

Основною частиною благодійного вечора був аукціон. Серед лотів – футболка з автографом президента України Володимира Зеленського, яку викупив підприємець Артур Мхітарян за 366 тисяч гривень, прапор України з підписом Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного, ігрова футболка Михайла Мудрика з автографами всіх гравців національної збірної команди з футболу, уламок іранського дрону, точна копія FPV дрону і не тільки.

Прапор України з підписом Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного

У результаті під час заходу вдалося виручити понад 2 мільйони гривень. За музичний настрій цього вечора відповідали Джамала, гурти Kazka та «Авіатор», Софія та Маруся Нерсесян.

Футболка з автографом президента Володимира Зеленського

Організатори зазначили, що подібні вечори будуть проводитись і надалі, найближчим часом захід планують провести в Європі, аби підтримати Україну та українських захисників.

Фото 1 из 9.
Фото 2 из 9.
Фото 3 из 9.
Фото 4 из 9.
Фото 5 из 9.
Фото 6 из 9.
Фото 7 из 9.
Фото 8 из 9.
Фото 9 из 9.

Раніше розповідалось, що у Києві оголошено “тихий аукціон” — декілька сотень робіт сучасні митці передали для допомоги постраждалим від війни.