Про це повідомляє преслужба Київської ОВА.

Подорож країною була організована для дітей загиблих військовослужбовців, військовополонених, які пропали безвісти, а також військових, які проходять службу в Збройних Силах України та захищають Батьківщину, з Яготинської, Обухівської, Томашівської, Березанської, Боярської, Таращанської, Сквирської, Маловільшанської, Медвинської, Білоцерківської, Бучанської, Броварської, Переяславської, Ірпінської, Вишгородської, Гостомельської, Березанської, Баришівської, Калинівської (Фастівського району), Славутицької територіальних громад.

Протягом двох тижнів діти в супроводі дорослих побували на екскурсіях в історичних та розважальних осередках Азербайджану. Крім активного відпочинку, для дітей також було організоване повноцінне харчування.

Фото 1 из 7.
Фото 2 из 7.
Фото 3 из 7.
Фото 4 из 7.
Фото 5 из 7.
Фото 6 из 7.
Фото 7 из 7.

Повідомляється, що ця поїздка стала можливою за сприяння Повноважного Посла України в Азербайджанській Республіці Владислава Каневського. Про це повідомили в Службі у справах дітей та сім’ї Київської ОВА. Втілити туристичну подорож вдалося завдяки тісній співпраці з Посольством України в Азербайджанській Республіці та Міністерством праці та соціального захисту населення Азербайджанської Республіки.

Раніше Хрещатик писав, що 29 дітей із Київщини поїхали в туристичну подорож до Азербайджанської Республіки.