Ексдиректору інкримінують внесення в документацію завищених даних про обсяги та вартість виконаних робіт. Суму збитків бюджету встановлено у майже 280 тис. гривень. Про це йдеться в повідомленні пресслужби Київської обласної прокуратури.

“Згідно з матеріалами слідства, в селах Броварського району товариство з обмеженою відповідальністю виконувало підрядні роботи з відновлення навчальних закладів, що зазнали пошкоджень внаслідок ворожих обстрілів”

Зазначається, що колишній директор товариства вніс до офіційних документів неправдиві відомості щодо вартості та обсягів виконаних робіт.

“Своїми діями він завдав збитки обласному бюджету на суму майже 280 тис. гривень”

За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Броварської окружної прокуратури по одному з фактів фігуранту повідомлено про підозру, по іншому обвинувальний акт скеровано до суду для розгляду по суті. Його дії кваліфіковано як заволодіння чужим майном та службове підроблення (ч. 4 ст. 191, ч. 1 ст. 366 КК України). Раніше також повідомлено про підозру у службовій недбалості старшому інспектору відділу технічного нагляду одного з управлінь Київської ОДА (ч. 1 ст. 367 ККУ).

Читайте також: Пшонка-стайл — броварського суддю зловили на хабарі та копіюванні за екс-генпрокурором часів Януковича