Про це повідомила поліція Києва.

"Вночі до Деснянського управління поліції надійшло повідомлення про крадіжку з кіоску на вулиці Кубанської України. На момент прибуття слідчо-оперативної групи територіального управління поліції крадій був затриманий співробітниками охорони приватної фірми, які отримали виклик про пошкодження майна".

Як повідомляють правоохоронці, проведені першочергові слідчі дії дали можливість з’ясувати, що зловмисник аби проникнути у приміщення МАФу, пошкодив металевим предметом ролет та розбив вікно. Звідти викрав тютюнову продукцію та продукти. Представники правоохоронних служб вилучили викрадене загальною вартістю понад 45 000 гривень.

"Правоохоронці затримали порушника у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився місцевий мешканець, 1989 року народження, який більше десяти років провів у в’язниці за скоєння майнових злочинів та злочинів пов’язаних з наркотиками. "

За даним фактом слідчими Деснянського району розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 ККУ ( крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану ). Затриманому злочинцю повідомили про підозру у вчиненні злочину. Санкція статті передбачає до 8 років тюремного ув’язнення.

Раніше стало відомо, що у Києві небайдужі скрутили злочинця, який напав з викруткою на жінку.