Посібник «Актуальні питання соціальної роботи» розробили фахівці Київського університету імені Бориса Грінченка спільно з Асоціацією соціального розвитку через право.

«Питання соціального захисту населення було та залишається одним із найбільш актуальних. Особливо зараз, під час повномасштабного вторгнення. І посібник буде корисний для всіх, хто навчається, працює або цікавиться соціальною сферою. Щиро вдячна авторському колективу за підготовку цього важливого та актуального видання! Впевнена, що він стане цінним доповненням до освітнього процесу, адже містить актуальну інформацію про соціальну роботу».

«Особливо важливою є ця робота у нинішніх умовах, коли потреби населення у соціальних послугах зростають. І потрібно, щоб соціальна сфера була забезпечена кваліфікованими фахівцями, які б отримували відповідну винагороду за свою нелегку роботу»

«Київ став першим містом в Україні, де запроваджено компенсацію собівартості соціальних послуг за соціальним замовленням. Завдяки цьому кияни отримують ряд таких послуг високої якості, як, наприклад, соціальна адаптація чи паліативний догляд. Коли працює мультидисциплінарна команда, коли людина отримує допомогу і підтримку у вирішенні практично всіх своїх побутових, соціальних, психологічних та інших потреб, — це якраз і є той позитивний досвід, який ефективно працює у країнах Європи. І ми бачимо, що попит на ці послуги тільки зростає. І відповідно, зростає попит на надавачів таких послуг».

Раніше Хрещатик писав, що у Києві презентували книгу-комікс для дітей ветеранів.