Про це депутат Київської міської ради повідомив у Фейсбуці.

"Другий день International Athletes Forum пройшов дуже продуктивно. Перед початком самого форуму мав змогу особисто, за закритими дверима поспілкуватись тет-а-тет з Томасом Бахом, зі всіх учасників ця можливість була надана тільки мені!"

Під час спілкування, він наголосив на тому, що статус «нейтральності» не дає впевненості в тому, що вони не підтримують війну.

"Виступаючи на форумі, я згадав російського спортсмена, який є військовослужбовцем, та який був зареєстрований на Чемпіонат світу. Ми неодноразово звертались до Міжнародної федерації з приводу відсторонення спортсменів рф та бр з міжнародних арен, але тільки після мого виступу, Міжнародна федерація виключила його з змагань! Я вдячний за швидку реакцію та кінцевий результат".

Представник НОК України запевнив, що надалі буде підтримувати звʼязок та переконувати увесь світ що так звана «нейтральність» російських спортсменів не відповідає дійсності.

Раніше Хрещатик повідомляв, що київський депутат жорстко виступив за виключенню спортсменів з РФ та РБ з міжнародних арен