Про це повідомили у столичному управлінні Національної поліції.

Так, 2 жовтня приблизно о 12:00 до столичної поліції надійшла інформація про те, що поблизу багатоповерхівки перехожі виявили двох людей без ознак життя, які, ймовірно, розбилися внаслідок падіння з 24 поверху.

За цією адресою негайно виїхали слідчо-оперативна група Головного та Дніпровського управлінь поліції, ювенальні інспектори, оперативники та медики.

Від отриманих травм потерпілі загинули на місці. Наразі правоохоронці проводять першочергові слідчі дії, аби встановити всі обставини події.

Попередньо поліціянти встановили, що загиблі — це брат і сестра, 2005 та 2006 року народження. Нині правоохоронці спілкуються з очевидцями події, а також встановлюють родичів і близьких загиблих.

"Слідчим відділом Дніпровського управління розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України з позначкою - самогубство. Тіла загиблих направлено на судово-медичну експертизу. Триває досудове розслідування". пресофіцер Дніпровського управління поліції Києва Оксана Ліщук

Поліцейські спілкуються з очевидцями події, а також встановлюють родичів та близьких загиблих.

За версією, яку демонстрували підлітки у прямому ефірі своїх соцмереж, вони покінчили життя самогубством цілеспрямовано. Також на попередніх відео хлопець з дівчиною зізнавалися, що між ними були статеві стосунки і те, що вони вживали наркотики.

Оксана Ліщук у коментарі «Вечірньому Києву» додала: «Викладені відео у телеграм-каналах будуть долучені до матеріалів справи. Речові докази, а саме, телефони загиблих, правоохоронці також вилучили».

Раніше Хрещатик писав про те, що у Броварах дитина впала з вікна, спершись на москітну сітку, а до того - у столиці випав з вікна лікарні 4-річний хлопчик.