За даними сайту публічних закупівель Prozorro, ремонтуватимуть ставок № 1 на каскаді Дідорівських ставків у Голосіївському районі (водоскидна споруда). На це хочуть витратити до 4 936 410 гривень. До кінця завершення тендеру залишилось два дні, тож назва компанії, яка цим займатиметься невідома.

Під час проведення робіт планують демонтувати стіни підвалів з блоків, викосити траву, облаштувати опори службового містка, установити свердловину та інше. Підрядник має все виконати до 31 грудня 2023 року.

На консультацію щодо послуги з проведення експертизи кошторисної частини проєктної документації об'єкта: "Капітальний ремонт ставка №1 на каскаді Дідорівських ставків у Голосіївському районі (водоскидна споруда)" витратили 6 тисяч гривень. Переможцем тендеру стала компанія "Екоекспертиза". Її зареєстрували у 2021 році. Керівником є Альбіна Проскура зі Стрия (Львівська область). У період з 2021 року по 2023 рік компанія отримала державних підрядів на суму 2 784 018 гривень.

Щодо Голосіївських озер, тг-канал Хрещатику писав 20 березня наступне - на озері в Києві змінюється колір води.

На розробку проєктно-кошторисної документації по об'єкту (ставок №1 на каскаді Дідорівських ставків у Голосіївському районі) Київзеленбуд витратив до 345 487,60 гривень. Переможцем тендеру стала компанія Укрводпроєкт, яку зареєстрували чотири місяці тому.

Читайте також: У київському парку знищують озеро: нечистоти постійно зливають у водойму